Ο Νίκος Νικολακόπουλος νέος προπονητής του ΟΦ Χολαργού


Και το όνομα αυτού… Νίκος Νικολακόπουλος! Ο άνθρωπος που στο παρελθόν βρέθηκε για μία και πλέον πενταετία στην τεχνική ηγεσία και καθοδήγηση των ακαδημιών του ΟΦ Χολαργού, επιστρέφει στον Όμιλο, αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά   τα   ηνία  της   ανδρικής
ομάδας του συλλόγου. Ο κάτοχος διπλώματος UEFA B Νίκος Νικολακόπουλος, που έχει εργαστεί ως πρώτοςπροπονητής και σε Χαλάνδρι, Ολυμπιακό Λιοσίων, Αγία Παρασκευή και Παράδεισο Αμαρουσίου, αποτελεί το διάδοχο του Γιάννη Κουσάνα στον πάγκο του ΟΦΧ, στον οποίο και θα βρίσκεται τη σεζόν 2015-2016.

Πέραν του κ. Νικολακόπουλου, οι άνθρωποι του Χολαργού ήρθαν σε συμφωνία και με τον μέχρι πρότινος προπονητή των ακαδημιών του συλλόγου, Λεωνίδα Μαρίνο, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του γυμναστή, εκτελώντας παράλληλα και χρέη βοηθού προπονητή.

Από εκεί και πέρα, τεράστια επιτυχία για το ΔΣ του ΟΦ Χολαργού αποτελεί η ανανέωση του συνόλου του ρόστερ της ομάδας που ολοκλήρωσε την αγωνιστική σεζόν 2014-2015 και το οποίο διεκδίκησε μέχρι και την τελευταίαστροφή του πρωταθλήματος την άνοδό του στη Γ’ Εθνική.

Μαζί με τις τρειςποιοτικές προσθήκες ποδοσφαιριστών που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ο ΟΦΧ αναμένεται να παρουσιαστεί και στο νέο πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικός, με στόχο τη διεκδίκηση της κορυφής.

Να σημειωθεί πως στην πρώτη ομάδα, μετά από σχετική εισήγηση του προπονητή του εφηβικού τμήματος, Σωτήρη Βλαχάκη, προήχθησαν έξι παιδιά, τα οποία και θα πάρουν κανονικά μέρος στην προετοιμασία του ΟΦΧ, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο πενθήμερο του Αυγούστου.