Οι νικητές της Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού


Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού που διοργανώθηκε από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ», σε συνεργασία
με το Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Λόγω της σημαντικότητας που έχει η ανακύκλωση αλλά και η περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών, τονίζεται ότι η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, όπως και οι αντίστοιχες Γιορτές στους άλλους Δήμους της χώρας, τελούσαν υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Έως 31 Μαΐου 2015, στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, που είναι τοποθετημένο και λειτουργεί στην οδό Περικλέους (έναντι Δημαρχείου), οι μαθητές αλλά και οι οικογένειές τουςεπέστρεψαν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες.

Η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, περιελάμβανε Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τους μαθητές ΟΛΩΝ των σχολείων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε έως 31 Μαΐου 2015.

Τα σχολικά τμήματα τα οποία πρώτευσαν, συλλέγοντας τις περισσότερες συσκευασίες (έχοντας, άρα, τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης) και κέρδισαν τα μεγάλα ΔΩΡΑ – ΕΠΑΘΛΑ, είναι τα ακόλουθα:

1ος Νικητής:

Το ΣΤ1 Τμήμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, που επέστρεψε 7.005 (πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες) συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα Tablet.

2ος Νικητής:

Το ΣΤ1 Τμήμα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, που επέστρεψε 4.669 (πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες) συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα MP4 musicplayer.

3ος Νικητής:

Το Γ2 Τμήμα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, που επέστρεψε 4.638 (πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες) συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα MP3 musicplayer.

Η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού ολοκληρώθηκε για φέτος, αλλά η ανακύκλωση συνεχίζεται, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.