Ποιος κοροϊδεύει τους Χολαργιώτες; Οι έμποροι ή η Δημοτική Αρχή;


Για δεύτερη συνεχόμενη Δευτέρα (22/6) λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς του Χολαργού στην οδό Φανερωμένης, οι Χολαργιώτες πέφτουν θύματα της μη τήρησης της ψηφισμένης από το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο απόφασης για τη θέση των τροφίμων και των εμπορικών προϊόντων. Σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκεκαι δεσμεύτηκε   αποκλειστικά   στο
«μένουμε… Χολαργό!» προ μίας εβδομάδος ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Θανάσης Βαλυράκης, μετά από νέες καταγγελίες δεκάδων αναγνωστών του πρώτου σε επισκεψιμότητα δημοσιογραφικού Μέσου της πόλης και ύστερα από επί τόπου αυτοψία που πραγματοποιήσαμε και σας την παρουσιάζουμε, το αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να διακρίνετε και όπως θα διαπιστώσατε ιδίοις όμμασι εφόσον επισκεφθήκατε σήμερα (22/6) τη Λαϊκή του Χολαργού, ήταν το ίδιο. Τα τρόφιμα ξανά στο πάνω τμήμα της Φανερωμένης, μεταξύ πλατείας Παλαμά και οδού Κεφαλληνίας και τα εμπορικά προϊόντα στο κάτω, μεταξύ οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και πλατείας Παλαμά.

Επομένως, ή οι έμποροι της Λαϊκής κοροϊδεύουν τους Χολαργιώτες, υπό την ανοχή βέβαια της Δημοτικής Αρχής, διότι είναι αυτονόητο πως δεν μπορούν να δρουν αυθαιρέτως ή η ίδια η Δημοτική Αρχή κοροϊδεύει τον κόσμο, μη μπορώντας να εφαρμόσει αυτά που εκείνη αποφάσισε και ψήφισε! Τόσο ο Αντιδήμαρχος, Θανάσης Βαλυράκης, όσο και ο εκλεγμένος με το συντριπτικό 62% Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις στους Χολαργιώτες, οι οποίοι για μία ακόμη Δευτέρα ταλαιπωρήθηκαν, βλέποντας να μην εφαρμόζονται όσα έχουν ψηφιστεί.