Πρωταθλητές Ελλάδος δύο τοξοβόλοι του ΓΑΣ Χολαργού!


Τελειωμό δεν έχουν τα χρυσά μετάλλια και οι διακρίσεις για τους αθλητές του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού, σε όποιο άθλημακι αν αγωνίζονται. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Α’ Κατηγορίας Ανοιχτού Χώρου Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου στη Νέα Μάκρη, ο
Δημήτρης Λαμπράκης κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Σύνθετο Τόξο Ανδρών, με την Κατερίνα Χρονοπούλου να κατακτά επίσης την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο αντίστοιχο Σύνθετο Τόξο Γυναικών. Οι δυο τους κατέκτησαν την κορυφή και στο Μικτό Ομαδικό Σύνθετο Τόξο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ομάδα του Σκοπευτικού Ομίλου Αποφοίτων ΑΣΟΕΕ και στην τρίτη θέση εκείνη του Απόλλωνα Περάματος.

Επιτυχία για το ΓΑΣΧ, συνοδευόμενη από μετάλλια, είχαμε και στο Ομαδικό Σύνθετο Τόξο Ανδρών, με τους Γιάννη Λαμπράκη, Δημήτρη Λαμπράκη και Νίκο Κουτεντάκη να κατακτούν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Λαμπράκης κατετάγη 8ος στο Σύνθετο Τόξο Ανδρών, ενώ ο Νίκος Κουτεντάκης 17ος. Στο Σύνθετο Τόξο Γυναικών, η Κατερίνα Ορφανίδου πλασαρίστηκε στην 8η θέση.

Στο Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών, τέλος, ο Παναγιώτης Ξιαρχογιαννόπουλος κατετάγη 7ος, ενώ ο Αποστόλης Αθανασίου 41ος.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο προπονητής του τμήματος τοξοβολίας του ΓΑΣ Χολαργού, Αλέξανδρος Παμβουξόγλου, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από τους αθλητές του, ακόμη και για την ίδια την παρουσία τους στους αγώνες.

Το ΔΣ του ΓΑΣ Χολαργού, καθώς και το «μένουμε… Χολαργό!», το πρώτο σε επισκεψιμότητα ενημερωτικό Μέσο της πόλης, συγχαίρουν και τους επτά αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι έκαναν τη δική τους προσπάθεια, ανεβάζοντας για μία ακόμη φορά το Χολαργό στην κορυφή!