Σοβαρευτείτε…


Προς το παρόν, χωρίς περαιτέρω σχόλια… Απλώς να υπενθυμίσω πως όπως το Κηποθέατρο ονομάζεται «Κηποθέατρο Παπάγου» επειδή βρίσκεται στου Παπάγου, το Δημαρχείο «Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού» επειδή βρίσκεται στο Χολαργό, το πρώην    Δημαρχείο     Παπάγου
«Δημοτικό Κατάστημα Παπάγου» επειδή βρίσκεται στου Παπάγου, η Παναγία Φανερωμένη «Παναγία Φανερωμένη Χολαργού» επειδή βρίσκεται στο Χολαργό, η Αγία Σκέπη «Αγία Σκέπη Παπάγου» επειδή βρίσκεται στου Παπάγου και δεκάδες άλλα αντίστοιχα παραδείγματα, έτσι και ο Ι. Ν. Τιμίου Σταυρού ονομάζεται «Ι. Ν. Τιμίου Σταυρού Χολαργού», επειδή βρίσκεται στο Χολαργό, όπως και ολόκληρο το παρακείμενο πάρκο. Πολύ απλά, «Τίμιος Σταυρός Παπάγου» δεν υφίσταται.

Καλός ο «Καλλικράτης» και η ενοποίηση των δύο περιοχών, αλλά το σωστό πρέπει να λέγεται και να γράφεται. Πόσο μάλλον όταν αυτός που το γράφει είναι ο ίδιος ο Δήμος.

Τώρα, ποιος είναι ο… φωστήρας που έγραψε «Τίμιος Σταυρός Παπάγου» σε δημόσιες αφίσες και φέιγ βολάν τα οποία ήδη βρίσκονται μοιρασμένα σε όλο το Δήμο, ας ψάξει ο ίδιος ο Ηλίας Αποστολόπουλος να τον βρει, για να του δώσει… συγχαρητήρια.
Μανώλης Χάλκος
μένουμε… Χολαργό!