Στους Ανεξάρτητους Έλληνες προσχώρησε ο Δημήτρης Νικολάου


Επισημοποιήθηκε η πολιτική προσχώρηση του τελευταίου Δημάρχου Χολαργού και πρώην στελέχους της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), Δημήτρη Νικολάου, στο κυβερνητικό κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, μετά από συνάντηση με το Γραμματέα, Γιάννη Μοίρα, στα κεντρικά γραφεία του κινήματος. Ο επί μία 8ετία Δήμαρχος της πόλης του Περικλή και σημερινός Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού, με αφορμή το γεγονός αυτό, δήλωσε: «Σε μια δύσκολη πολιτική περίοδο  για  τη  χώρα  μας  και
στη μεγάλη προσφορά και συμβολή του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και φίλου, Πάνου Καμμένου, με τους εκλεκτούς συνεργάτες του για να μπορέσει η χώρα μας να επανακτήσει την εθνική της αξιοπρέπεια και βιώσιμη ανάπτυξη, αποφάσισα και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις να συμμετέχω στην τελική επίτευξη του έργου, για μια Ελλάδα Ανεξάρτητη και Δυνατή».

Από την πλευρά του, ο Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιάννης Μοίρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εδώ και ένα διάστημα ο Δημήτρης Νικολάου προσήλθε στο κίνημά μας εκφράζοντας την πίστη του στις πατριωτικές αρχές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και στο πρόσωπο του Προέδρου μας, Πάνου Καμμένου, με τον πλέον αυθόρμητο τρόπο. Τώρα γίνεται και επίσημα η πολιτική προσχώρησή του στο κίνημά μας και εκφράζουμε τη χαρά μας γι’ αυτό.

Ο Δημήτρης Νικολάου έχει διατελέσει δύο φορές Δήμαρχος Χολαργού και έχει μακρά θητεία στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ). Είναι άνθρωπος με μεγάλη πείρα και ενασχόληση με θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δημόσιας Διοίκησης και είναι έτοιμος να μας βοηθήσει στην περαιτέρω πρόοδο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Μαζί με την προσχώρησή του, αναλαμβάνει ρόλο Συμβούλου του κινήματος σε θέματα σύνδεσης Δημόσιας Διοίκησης – Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Κοινωνίας, καθώς και ρόλο Ειδικού Συμβούλου και Εκπροσώπου του Γραμματέα.

Τον καλωσορίζουμε και επίσημα στις τάξεις του κινήματός μας και ευχόμαστε καλή κοινή πορεία και καλούς κοινούς αγώνες».