ΤΙΓΚΑΣ: «Ούτε ένα παιδί του Δήμου μας εκτός Παιδικών Σταθμών»


Όπως μόνο το «μένουμε… Χολαργό!» σας έχει ενημερώσει αναλυτικά από τις 9 Μαΐου, οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Χολαργού και Παπάγου, για την περίοδο 2015-2016, έχουν ξεκινήσει από τις 2 Ιουνίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 30 του ίδιου μήνα. Με ανακοίνωσή του την Τετάρτη 10/6, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, ζητά από τη Δημοτική Αρχή και τον ίδιο το Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, να μη μείνει ούτε ένα  παιδί   του   Δήμου  μας   εκτός
Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών.

Αναλυτικά, ο κ. Τίγκας αναφέρει:

«Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ σας ενημερώνει ότι άρχισαν την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015. Ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, κατά την πάγια τακτική του, πιστεύει ότι:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΚΤΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟY.

Ο στόχος αυτός είναι έργο και προσπάθεια που θα πρέπει να καταβληθεί από τη Διοίκηση του ΔΟΚΜΕΠΑ, αλλά κυρίως εκφράζει τη βούληση και την αγωνιστική διάθεση της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου για να πραγματοποιηθεί. Δικαιολογία δεν θα υπάρξει καμία εάν έστω και ένα παιδί μείνει εκτός σταθμού. Είμαι βέβαιος ότι ο Δήμαρχος θα το προσπαθήσει.

Τα δικαιολογητικά κατατίθενται 17ης Νοέμβρη 121. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια, το κόστος, τις προϋποθέσεις κ.λπ., θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού www.dpapxol.gov.gr ή στο ΔΟΚΜΕΠΑ τηλ. 2106531778 κ. Μούσιου».