Την Τετάρτη (1/7) οι 10οι αγώνες «Τάσος Ξένος» στο Χολαργό


Προκηρύχθηκαν και επίσημα οι 10οι αγώνες στίβου «Τάσος Ξένος», οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη, 1 Ιουλίου, από τις 17:00 μέχρι τις 21:00, στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μαρκ Μαρσώ». Οι αγώνες «Τάσος Ξένος» διεξάγονται κάθε καλοκαίρι στην πόλη του Περικλή  και  έδρα   του   Δήμου
Παπάγου-Χολαργού, με συμμετοχές αθλητικών σωματείων από όλη την Ελλάδα. Σκοπός των αγώνων είναι η επίτευξη των ορίων που θέτει ο ΣΕΓΑΣ, για τη συμμετοχή των αθλητών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Εμπνευστής των αγώνων «Τάσος Ξένος» και εκ των διοργανωτών τους είναι ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού, Πρόεδρος του οποίου είναι η κόρη του αείμνηστου Τάσου Ξένου, Βάνα Ξένου.

Ο Τάσος Ξένοςήταν ο πρωτεργάτης και ο ιδρυτής του τμήματος στίβου στο Χολαργό, ενώ αποτελούσε και την «ψυχή» του τμήματος μέχρι το τέλος της ζωής του. Η ανιδιοτελής προσφορά του στον αθλητισμό και την πόλη, άλλωστε, αποτελεί μέχρι σήμερα παράδειγμα προς μίμηση. Συνδιοργανωτές των αγώνων, μαζί με το ΓΑΣ Χολαργού, είναι η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας και ο ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού. Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών θα πρέπει να σταλούν έως τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου, στο e-mail info@gas-holargos.gr, στο αρχείο excel που επισυνάπτεται και μόνο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά, από τις 17:30 μέχρι τις 20:30, στο τηλ. 2106522954. Την αναλυτική προκήρυξη των 10ων αγώνων «Τάσος Ξένος», μπορείτε να τη διαβάσετε κλικάροντας στον παρακάτω σύνδεσμο.