ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εξαπλή ενίσχυση για τον ΑΚΟ Άρη Χολαργού!


Σε έξι νέες προσθήκες προχώρησε η διοίκηση του ΑΚΟ Άρη Χολαργού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2015-2016), που θα βρει την ομάδα στη Β’ κατηγορία της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής!Συγκεκριμένα, στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της πόλης μας ανήκουν     πλέον      η      Νικόλ
Τρανούλη, η Μαρία Κόρμπου, η Χάρις Γανωτάκη, η Βασιλική Ζάβρα, η Νάνσυ Γιώτακαι η Βάσσια Μανωλά. Η Νικόλ Τρανούλη αποκτήθηκε από το ΓΑΟ Κουκουβαούνων, όντας η πρώτη σκόρερ του συλλόγου της Μεταμόρφωσης την περασμένη σεζόν. Η πρώην παίκτρια του ΑΟ Ζωγράφου, Μαρία Κόρμπου, ύστερα από ένα χρόνο εκτός δράσης, επανέρχεται δυναμικά στα παρκέ, εκεί όπου θα φορά πια την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η Χάρις Γανωτάκη που αγωνιζόταν στις Αμαζόνες αποκτήθηκε ως μεταγραφή από τον ΚΑΟ Μελισσίων, ενώ η Βασιλική Ζάβρα έρχεται από τις Νεανίδες του τετράκις πρωταθλητή Ελλάδος Αθηναϊκού. Νάνσυ Γιώτα και Βάσσια Μανωλά, τέλος, αποτελούν μεταγραφικές προσθήκες από ΓΣ Κορωπίου και ΑΟ Παγκρατίου αντίστοιχα.

Η εξαπλήαυτή ενίσχυση πραγματοποιήθηκε με βάση τις ανάγκες της ομάδας, καθώς και με άξονα τη διατήρηση του πολύ καλού κλίματος που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η διατήρηση του βασικού κορμού της πετυχημένης σεζόν 2014-2015, η οποία ήταν και η σεζόν που επανέφερε τον ΑΚΟ Άρη στη Β’ ΕΣΚΑ.

Πέρα από την πρώτη ομάδα, ωστόσο, μεταγραφές είχαμε και για το εξίσου πετυχημένο τμήμα των Κορασίδων, το οποίο από τη νέα αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζεται στη μεγαλύτερη τοπική κατηγορία, την Α’ ΕΣΚΑ. Η Βάσσια Μπουρδάρα, μετά τη λήξη του δανεισμού της στη γειτονική Αγία Παρασκευή, επιστρέφει στο… σπίτι, στο ίδιο σπίτι (Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης») και το ίδιο τμήμα όπου θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν και η Αθανασία Ζηνοπούλου, που αποκτήθηκε από τη Νέα Ιωνία.

Η Πρόεδρος του Άρη Χολαργού, Μαρίσσα Αραπούδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καλωσορίζουν στην ομάδα τις νέες αθλήτριες και εύχονται στο προπονητικό δίδυμο των Γεωργουδάκη-Στρατίκη και στις παίκτριές τους καλήαγωνιστική σεζόν, με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς.