Παραίτηση της Παρίση ζητά ο Κουγιουμτζόπουλος!


Την απομάκρυνση της Αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, Χρύσας Παρίση, ζητά από το Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο και μάλιστα άμεσα, ο επικεφαλής των «8 Προτάσεων», Χάρης Κουγιουμτζόπουλος.           Σε
ανακοίνωση που έδωσε τη Δευτέρα (31/8) στη δημοσιότητα, η έκτη σε δύναμη δημοτική παράταξη, με αφορμή το κυριακάτικο (30/8) άρθρο της κ. Παρίση αναφορικά με τη νίκη του Αλέξανδρου Παπάγου σε Γράμμο και Βίτσι, χαρακτηρίζει την Αντιδήμαρχο Παιδείας ως ακατάλληλη στη διαχείριση θεμάτων παιδείας, από τη στιγμή που η ίδια προβαίνει σε ενέργειες μισαλλοδοξίας και αναβίωσης του εθνικού διχασμού. Η «Συνεργασία για τις 8 Προτάσεις», μάλιστα, τονίζει πως η εν λόγω σπουδή της κ. Παρίση προμηνύει και το χρώμα που θα δοθεί στις εκδηλώσεις που ετοιμάζεται να διοργανώσει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, ταυτίζοντάς τις με τις ημέρες μίσους του εθνικού σπαραγμού.

Αναλυτικά,η παράταξη Κουγιουμτζόπολου αναφέρει:

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ζητούμε την παραίτηση της κας Παρίση

Καλούμε άμεσα το δήμαρχο κ. Ηλια Αποστολόπουλο να ζητήσει την παραίτηση της Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού κας Παρίση, η οποία σήμερα δημοσιεύει κείμενο «γιορτάζοντας» ως ημέρα νίκης, τις μαύρες σελίδες της ιστορίας του εμφυλίου πολέμου, των ημερών της μισαλλοδοξίας και του εθνικού διχασμού.

Η κα Παρίση δημοσιεύει κείμενο στην εφημερίδα της «Ο Κόσμος γύρω μας» και στο facebook για την συμπλήρωση “σήμερα 66 χρόνια από την ημέρα που ο Ελληνικός Στρατός πέτυχε τη τελική νίκη στον Γράμμο και το Βίτσι” σημειώνοντας ότι ο άνθρωπος που συνέβαλε καταλυτικά στην επιτυχία αυτή ήταν ο Αλέξανδρος Παπάγος.

Η κα Παρίση μάλιστα τολμάει να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο ότι “ο “Ελληνικός Στρατός” είχε αρχίσει να παραλαμβάνει σύγχρονο πολεμικό υλικό, καθώς και άλλα εφόδια από τις ΗΠΑ” κάνοντας εμμέσως αναφορά στην πρώτη χρήση βομβών ναπάλμ στην στρατιωτική ιστορία από τις οποίες κάηκαν χιλιάδες αριστεροί Ελληνες.

Η κα Παρίση σημειώνει ότι “ακολούθησε η ανασυγκρότηση της χώρας για την επούλωση των πολλών πληγών” εννοώντας βέβαια τις εξορίες, τα βασανιστήρια και τους αποκλεισμούς του μισού ελληνικού έθνους.

Ειδικά στην επικίνδυνη εποχή που ζούμε, όπου οι ακρότητες και οι εκτροπές της βίας, υποδαυλίζονται στον μέγιστο βαθμό, τέτοιες ενέργειες μισαλλοδοξίας και αναβίωσης του εθνικού διχασμού είναι απαράδεκτες και κατάπτυστες.

Ζητούμε άμεσα ο Δήμαρχος “αν δεν συμμερίζεται τις απόψεις και τις ενέργειες της” κας Παρίση, να ζητήσει την παραίτησή της.

Ειδικά η κα Παρίση που έχει οριστεί από τον ίδιο ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, με τις ενέργειες αυτές κρίνεται εντελώς ακατάλληλο πρόσωπο στο να διαχειριστεί τα θέματα παιδείας με μια τέτοια συνείδηση μισαλλοδοξίας, που είναι το μόνο που δεν χρειάζεται να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας.

Η σπουδή της κας Παρίση να γιορτάσει τις ημέρες του μίσους και να τις ταυτίσει με τον Αλέξανδρο Παπάγο, εκτός του ότι προμηνύει και το χρώμα που θα δοθεί στις εκδηλώσεις που ετοιμάζεται να διοργανώσει ο δήμος, δείχνει και μια δέσμευση σε αντιλήψεις και ιδεοληψίες που χώρισαν τον ελληνικό λαό σε “ημετέρους” και “μιάσματα” και οι οποίες οδήγησαν την Ελλάδα μας, στα σημερινά αδιέξοδα και τις παθογένειες που ζούμε.

Ειδικότερα σε μια προεκλογική περίοδο στην οποία βρισκόμαστε, η μισαλλοδοξία και ο εθνικός σπαραγμός θα είναι η ταφόπλακα που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.