Μνημόσυνο για τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Επιστημόνων

Τη μνήμη των ιδρυτικών μελών και των μεγάλων ευεργετών της Ένωσης Επιστημόνων Χολαργού-Παπάγου «Ο Τίμιος Σταυρός» θα τιμήσει σύσσωμη η Ένωση την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού, την έδρα δηλαδή του συλλόγου, θα τελεστεί το Μνημόσυνο όλων εκείνων που άφησαν το δικό τους στίγμα στην Ένωση και δεν βρίσκονται πια στη ζωή. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ένωσης Επιστημόνων,  στην οποία
προεδρεύει τα τελευταία χρόνια ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, έχει ως εξής:

ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ
«Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, Πρόεδρος της Ενώσεως, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα μέλη της Ενώσεως Επιστημόνων Χολαργού-Παπάγου «Ο Τίμιος Σταυρός», τιμούν και ευγνωμονούν τους ιδρυτές και τους μεγάλους ευεργέτες.

Σας προσκαλούν στο Ιερό Μνημόσυνο τιμής και ευγνωμοσύνης των ιδρυτικών μελών και μεγάλων ευεργετών της Ενώσεως, που θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού, στις 20 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία.

Η παρουσία σας θα είναι απόδοση τιμής προς τους κοιμηθέντες.

Χολαργός, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Πρόεδρος
Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας

Ο Γενικός Γραμματέας
Γιάννης Αγγέλου