Συνεχίζεται η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου


Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για τη στήριξη των θεσμών της οικογένειας και της παιδείας, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και κατά το σχολικό έτος 2015-2016. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτούργησε το προηγούμενο σχολικό έτος με επιτυχία, επιτυγχάνοντας τους βασικούς στόχους που είχαν τεθεί. Λειτούργησαν συνολικά 17 τμήματα διαφόρων μαθημάτων, για μαθητές Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου. Συμμετείχαν 55 μαθητές και μαθήτριες και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 780 ώρες     διδασκαλίας.     Τα     μαθήματα
δίδαξαν 17 εθελοντές καθηγητές των Λυκείων του Δήμου μας, έμπειροι και καταξιωμένοι στα αντικείμενά τους, οι οποίοι με την ανελλιπή παρουσία τους συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του προγράμματος. Τη διδασκαλία τους υποστήριξαν με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που προσέφεραν οι ίδιοι. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα Θετικής, Τεχνολογικής και Θεωρητικής κατεύθυνσης.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη νέα σχολική χρονιά μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, με υπογραφή γονέα ή κηδεμόνα, δηλώνοντας παράλληλα και τα μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Η κατάθεση των δηλώσεων μπορεί να γίνεται στα σχολεία που φοιτούν οι μαθητές ή στο Τμήμα Παιδείας του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού (Περικλέους 55).