«Τ’ αλφαβητάρι πάνω στο τριφύλλι, σου μάθαινε το αύριο και το χθες…»


Το καλύτερο για το τέλος φύλαγε στο κοινό του το 21ο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού. Σε μια βροχερή και κρύα ημέρα (28/9), ήρθε το βράδυγια να γλυκάνει τις καρδιές και να ταξιδέψει όλους όσοι έδωσαν το παρών στο Κηποθέατρο Παπάγου, στο μοναδικό αφιέρωμα στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη και συντοπίτη μας, Γιάννη Μαρκόπουλο. Πέρα  από  τον  κόσμο  που   εν
τέλει δεν δίστασε να αψηφήσει τον καιρό, γεμίζοντας σχεδόν ολόκληρο το θέατρο, ήταν όλοι εκεί. Ο Χαράλαμπος Γαργαρουνάκης, ο Λάκης Χαλκιάς, η Δάφνη Ζουρνατζή, η Μαρία Λυμπεράκου, ο Δήμος Αναστασιάδης, η μικρή αλλά τόσο μεγάλη σε φωνή, Γεωργία Φασουλάκη και φυσικά η μία και μοναδική, Νατάσσα Μποφίλιου. Όλοι μαζί, με τις ξεχωριστές φωνές και ερμηνείες τους, συνοδεία του κόσμου, τραγούδησαν στους ήχους του τεράστιου Γιάννη Μαρκόπουλου, ο οποίος, φανερά συγκινημένος, δέχτηκε τα εύσημα, τόσο του κοινού, όσο και του ίδιου του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου.


Το «μένουμε… Χολαργό!» ήταν εκεί, στην τελευταία βραδιά του 21ου Φεστιβάλ του Δήμου μας και σας προσφέρει κατ’ αποκλειστικότητα μερικές άκρως ενδεικτικές στιγμές, σε εικόνα και ήχο.

Ας ευχηθούμε το 22ο Φεστιβάλ να είναι περισσότερο συναυλιακό!