Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και προβολή ταινίας από το Σύλλογο Γυναικών


Γενικό κάλεσμα για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα παραδοθούν σε πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας κάνει ο Σύλλογος Γυναικών Χολαργού – Παπάγου. Καταδικάζοντας απερίφραστα τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών στη Μεσόγειο και σε άλλες περιοχές,  όπως χαρακτηριστικά
αναφέρει, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί τον κόσμο να συμβάλει στην έμπρακτη αλληλεγγύη και στήριξη των προσφύγων και των μεταναστών. Στα γραφεία του Συλλόγου, στον αριθμό 64 της οδού Βουτσινά, θα συλλέγονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Πέμπτη (18:00-20:00), τρόφιμα, κουβέρτες, παπούτσια, είδη προσωπικής υγιεινής και ό,τι χρήσιμο επιθυμεί να προσφέρει ο καθένας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 6971970119 και 6943909199, καθώς και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου syllogosgynaikonholargou@gmail.com.

Παράλληλα, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στις 19:00, στα γραφεία του Συλλόγου θα προβληθεί η ταινία «Ταξισυνειδησία», με σκοπό την κατανόηση των βαθύτερων αιτιών των πολέμων, της προσφυγιάς και της μετανάστευσης, την καλλιέργεια της αλληλεγγύης των λαών και την υπεράσπιση των κατατρεγμένων, καθώς και την εναντίωση στην ξενοφοβία και το ρατσισμό. Την ταινία θα προλογίσει ο σκηνοθέτης Κώστας Βάκκας.