Πορεύονται μαζί ΚΟ Χολαργού και Φροντιστήρια «Ορόσημο»


Την έναρξη της συνεργασίας τους για την αγωνιστική σεζόν 2015-2016 ανακοίνωσαν την Παρασκευή (20/11) ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος
Χολαργού και τα Φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 56, εντός Holargos Center και Αρκαδίου 44). Τα Φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ θα είναι «Μεγάλος Χορηγός» των αγωνιστικών τμημάτων και των ακαδημιών του ΚΟ Χολαργού, σε μια προσπάθεια αλληλοϋποστήριξης στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Για τον ΚΟΧ αποτελεί μεγάλη τιμή να έχει συνοδοιπόρο του τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΟΡΟΣΗΜΟ και τον ευχαριστεί ιδιαίτερα για αυτή την προσφορά. Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη του συλλόγου και όλοι οι αθλητές της ομάδας θα δικαιούνται έκπτωση 40% στα δίδακτρα των Φροντιστηρίων.

Προφίλ εκπαιδευτικού οργανισμού «ΟΡΟΣΗΜΟ»

Ιδρύεται το 1974 ως «Ιατρικό Φροντιστήριο» μαζί με τις εκδόσεις «Ορόσημο» στην Εμμανουήλ Μπενάκη και Μαυροκορδάτου 6.

Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καθιερώνεται ως το πρώτο σε επιτυχίες και σε σειρά επιτυχίας Φροντιστήριο της Ιατρικής και αποδεικνύεται ορόσημο για την εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Έτσι, το 1976 μετονομάζεται σε Ορόσημο και μέχρι σήμερα, 42 χρόνια μετά, υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Ζύρμπα, συνεχίζει την παράδοση προσφοράς και παραμένει στην κορυφή.
  • Είναι 42 χρόνια πρώτο στις σχολές με μεγάλο ανταγωνισμό.
  • Έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 40.000 μαθητές.
  • Έχει ποσοστό επιτυχίας κάθε χρόνο 85%-98% (ανάλογα με τη σχολή).
  • Έχει προσφέρει στους μαθητές του 120 τίτλους εκπαιδευτικών βιβλίων.

Στόχος του, να βοηθήσει τους μαθητές-αθλητές να κατακτήσουν έναν υψηλό βαθμό μάθησης και άριστες επιδόσεις, μέσα από ένα μελετημένο πρόγραμμα διδασκαλίας.