Έκοψαν τη βασιλόπιτα οι προστάτες του Υμηττού


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2016 έκοψαν το Σάββατο (16/1) οι εθελοντές της Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού. Στην κατάμεστη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού οι προστάτες του Υμηττού   τιμήθηκαν   από    την
παρουσία του κόσμου για το σημαντικό έργο που επιτελούν στην περιοχή μας, με τον επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ, Βαγγέλη Στογιάννη, να πραγματοποιεί από μικροφώνου τον πλούσιο απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου του 2015.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Βασίλης Ξύδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος, κ. Νικολιδάκη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βύρωνα, κ. Μαυρίκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζωγράφου, κ. Αρμπιλιάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, κ. Παλπατζής, η Διευθύντρια του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας-Πικερμίου, κα Λεγάκη, ο Διοικητής του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού, κ. Ζαγκανάς, ο Υποδιοικητής, κ. Ζαφείρης, καθώς και αξιωματικοί του Σταθμού, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Δημοτικοί Σύμβουλοι Παπάγου-Χολαργού. Επίσης, παρέστησαν εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας Β.Α. Τομέα Υμηττού, Βύρωνα, Ραφήνας-Πικερμίου, Γλυφάδας, Βάρης και των Ποδηλατών Παπάγου-Χολαργού.

Τη βασιλόπιτα της ΔΑΠΑΧΟ έκοψε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο οποίος συνεχάρη δημόσια τους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο Δήμο, όχι μόνο κατά τους θερινούς μήνες, αλλά όλο το χρόνο και μάλιστα συχνά με κίνδυνο της ζωής  τους, ενώ τους ευχήθηκε μια καλή χρονιά με όσο το δυνατό λιγότερα περιστατικά.