Ευχές για το νέο έτος από Δήμαρχο, Επίτιμο Δήμαρχο και Αρχηγό Μείζονος Αντιπολίτευσης


Υγεία, κουράγιο και αισιοδοξία εύχονται στους δημότες και τους κατοίκους Χολαργού και Παπάγου μέσω των πρωτοχρονιάτικων μηνυμάτων τους ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού,                         Ηλίας
Αποστολόπουλος, ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Βασίλης Ξύδης και ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας.

Το «μένουμε… Χολαργό!» παραθέτει τις ευχές των τριών ανδρών, ευχόμενο και εκείνο με τη σειρά του κάθε καλό μέσα στο 2016για κάθε έναν Χολαργιώτη και Παπαγιώτη ξεχωριστά.

ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

Εύχομαι σε όλες και όλους Καλή Χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Με αγάπη και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας και αισιοδοξία για το μέλλον.

Το 2016 να είναι χρόνος ειρηνικός και να φέρει μαζί του μια καλύτερη πορεία για την πατρίδα μας, μια ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας, ασφάλεια και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους μας.

Να φέρει όμορφες στιγμές για κάθε άνθρωπο, για κάθε οικογένεια, για την πόλη μας και για όλο τον κόσμο.

Χρόνια Πολλά
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού
Ηλίας Αποστολόπουλος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΔΗΣ – Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

“Ετούτος δω ο λαός δεν γονατίζει παρά μόνο μπροστά στους νεκρούς του”

(Γιάννης Ρίτσος)

Αυτοί οι στίχοι του μεγάλου μας ποιητή ας μας εξοπλίσουν με το κουράγιο που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε την τραγική κατάσταση που όλοι βιώνουμε εδώ και αρκετά χρόνια.

Ας μας κάνουν όλους δυνατότερους για να υποδεχθούμε το νέο έτος με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να πιστέψουμε ότι το 2016 θα μας φέρει νέες ελπίδες, νέες προσδοκίες και το χαμόγελο που όλοι έχουμε χάσει.

Ας μας δίνουν αυτοί οι στίχοι την ελπίδα ότι, με το νέο έτος, η κατάσταση στην Ελλάδα μας θα αλλάξει, θα δούμε καλύτερες μέρες, θα εκπληρωθούν τα όνειρα τα δικά μας και της νεολαίας μας και, ως Έλληνες, θα είμαστε και πάλι εθνικά υπερήφανοι.

Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσες Παπάγου και Χολαργού  χρόνια πολλά, χαρούμενες γιορτές και καλή νέα χρονιά.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΔΗΣ
Υποναύαρχος Π.Ν. εα
Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου
Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

ΚΩΣΤΑΣ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΙΓΚΑΣ – Αρχηγός Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Αγαπητοί μας Φίλες και Φίλοι,

Δημότες και Κάτοικοι του Όμορφου Δήμου μας, μια ακόμη δύσκολη χρονιά πέρασε, μια χρονιά που ανήκει πια στο παρελθόν.

Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης ευχόμαστε από καρδιάς το 2016 που μόλις ανέτειλε να φέρει σε όλους μας υγεία, δουλειά και αισιοδοξία που τόσο χρειαζόμαστε και στην Ελλάδα μας την προοπτική να γίνει όπως την ονειρευόμαστε.

Με Δουλειά-πολύ Δουλειά, Ομόνοια, Αγάπη  και πάνω απ΄όλα με σταθερή και ουσιαστική στήριξη της μεγάλης μερίδας των συνανθρώπων μας που δυστυχώς ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας. 

ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ «ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ».
«ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ»