Έκοψε τη βασιλόπιτα ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2016 έκοψε την Παρασκευή (5/2) ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχιακού Μεγάρου, με τη βασιλόπιτα να ευλογούν οι εφημέριοιτου Δήμου, π. Κωνσταντίνος Στούμπος, π. Πέτρος Καναβός και π. Γεώργιος Σιλβέστρου. Στο      χαιρετισμό       του,       ο

Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που με ζήλο ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους και που αποτελούν, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, το βασικό κρίκο στην αλυσίδα της λειτουργίας του Δήμου.

Επίσης, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για τις προσπάθειες που καταβάλουν, με σκοπό την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας, καθώς και όλους τους εθελοντές για το εξαιρετικό έργο που προσφέρουν.
Ο κ. Αποστολόπουλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία και τόνισε πως, σε αυτή την πραγματικά κρίσιμη για τη χώρα μας αλλά και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση περίοδο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παλέψουμε συλλογικά για μια κοινωνία που θα παράγει, μια κοινωνία που συνεχώς θα ενισχύει τις δομές της.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού, Χαράλαμπος Σκούρτης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή, μια γενιά μπροστά», Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Παπάγου-Χολαργού, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, Περικλής Ζήκας, Γιώργος Ρεμούνδος και Χριστίνα Πολυκαλά, καθώς και άλλα μέλη αυτών, εκπρόσωποι των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου και άλλων φορέων.