Τίμησε τους πεσόντες των Ιμίων ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού


Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων των Ιμίων στου Παπάγου τελέστηκε την Κυριακή (31/1) με πρωτοβουλία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, με τη Δημοτική Αρχή να τιμά εκείνους που με την αυτοθυσία τους έδειξαν σε όλους μας το δρόμο της τιμής και του χρέους απέναντι στην πατρίδα, που για αυτούς        αποτελούσε         το
υπέρτατο ιδανικό. Είκοσι χρόνια μετά από την 31η Ιανουαρίου 1996, από την ημέρα που ο Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός προσέφεραν τη ζωή τους, σηκώνοντας ψηλά την τιμή και την υπερηφάνεια του έθνους μας.

Την επιμνημόσυνη δέηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, εκπροσωπώντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και εκπρόσωποι του ΓΕΝ και του ΓΕΑ.

Επίσης, παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθήνας Κωστής Χατζηδάκης, ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Βασίλειος Ξύδης και πολλοί άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Αρχείου-Μουσείου Παλαιών Χαρτών & Χαρακτικών, Γρηγόρης Λαζαράκος, ο κ. Χατζηδάκης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.