«Χάλκινα» στη Βουλγαρία τα κορίτσια του ΓΑΣΧ!


Περηφάνια και χαρά για τις αθλήτριές μας που επέστρεψαν με γεμάτες τις αποσκευές τους από διακρίσεις από το διεθνές μίτινγκ του Μπόροβετς της Βουλγαρίας, που διεξήχθη στις 21-24 Απριλίου 2016, με τη συμμετοχή 10 χωρών.

Συγκεκριμένα, είχαμε:
  • Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο τρίο παγκορασίδων με τις: Αθηνά Γιαννακοπούλου, Λουκία Κατραμά, Χρύσα Χατζίκου, όπου πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκαν στο εξωτερικό.
  • Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο τρίο κορασίδων με τις: Ελισάβετ Αλούπη, Αναστασία Δέμη, Χριστίνα Πράττη.
  • Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στην πεντάδα κορασίδων με τις: Ελισάβετ Αλούπη, Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Δέμη, Χριστίνα Πράττη, Εύη Χατζίκου.
  • Άψογες και οι ατομικές εμφανίσεις των κοριτσιών που κατέκτησαν θέσεις στις τελικές οκτάδες  με τις: Κατραμά στις παγκορασίδες, Πράττη στις Κορασίδες, Χριστοπούλου και Ποταμιανάκη με 7η θέση και 8η θέση αντίστοιχα στις νεάνιδες και Παππά Σοφία 4η θέση  στις γυναίκες.

Το ΔΣ του ΓΑΣ Χολαργού και το «μένουμε… Χολαργό!» συγχαίρουν θερμά για τη σπουδαία δουλειά τους τις αθλήτριες, τους προπονητές, Δημήτρη Πολύζο και Πέγκυ Κιούση, τη μπαλαρίνα, Εύη Χατζάκη, καθώς βέβαια και τους γονείς που πάντα στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Επόμενος προορισμός, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Ιούνιο στη Σεούλ της  Κορέας.

Καλή επιτυχία!