Η νεότητα της Αρχιεπισκοπής στο Κηποθέατρο Παπάγου

Ανάμεσα στις πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε αρκετές από τις ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ξεχωριστή θέση έχουν τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα. Παιδιά και νέοι, αγόρια και κορίτσια, διαφόρων ηλικιών από το Δημοτικό έως και φοιτητές, συμμετέχουν ενεργά  στις  πρόβες   αλλά   και
στις εμφανίσεις του ενοριακού χορευτικού συγκροτήματος, κρατώντας ψηλά τις αξίες της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας.

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό τη Διεύθυνση του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου και Προϊσταμένου του Καθεδρικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού, π. Συμεών Βενετσιάνου, με ιδιαίτερη χαρά και με την ευχή και προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου Β’, ανακοινώνει τη διεξαγωγή της μεγάλης καθιερωμένης ετήσιας εορταστικής εκδήλωσης με τη συμμετοχή των ενοριακών παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων των ενοριών, κατά την οποία θα παρουσιαστούν χοροί από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας.

Η εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο για όλους και παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαΐου 2016 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου (οδός Κορυτσάς, 6η στάση Παπάγου), το οποίο ευγενώς παραχωρήθηκε από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Καλλιτεχνικού της Διευθυντή, Γεωργίου Δεμελή.