ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γιάννης Χερίδης νέος προπονητής του ΑΠΟ Άρη Χολαργού


Ύστερα από την αποχώρηση του Χρήστου Βλάχου από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟ Άρη Χολαργού, μετά από μία άκρως επιτυχημένη τριετία για το σύλλογο της πόλης μας, ήρθε η ώρα για την αλλαγή σκυτάλης στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Αποκλειστικά μέσω του «μένουμε… Χολαργό!», η διοίκηση    του     χολαργιώτικου
ποδοσφαιρικού σωματείου ανακοινώνει και επίσημα την Πέμπτη (30/6) την πρόσληψη του 52χρονου τεχνικού, Γιάννη Χερίδη, του ανθρώπου που αναλαμβάνει την καθοδήγηση του ΑΠΟ Άρη στη δεύτερη σερί παρουσία του στη Β’ ΕΠΣ Αθηνών (2016-2017).

Ο κ. Χερίδης αποτελεί ένα γνωστό πρόσωπο για όσους ασχολούνται με το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, αφού έχει δουλέψει με επιτυχία σε ομάδες τόσο της ΕΠΣΑ, όσο και της ΕΠΣΑΝΑ (Ηλυσιακός, Άγιος Θωμάς, Εθνικός Ελληνορώσων, Παμπαιανικός), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τυγχάνει αδερφός του -επίσης- προπονητή και συνεργάτη του Σάκη Τσιώλη, Γιώργου Χερίδη.

Σημαντικό κριτήριο για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άρη ήταν η ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας των δύο πλευρών, με κυριότερο μέλημα την ανάδειξη και προώθηση ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Η πρώτη γνωριμία του κόουτς Χερίδη με τους νέους του παίκτες θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής (1/7) στο «Μαρκ Μαρσώ», εκεί όπου θα υπάρξει και η σχετική ενημέρωση για την έναρξη της προετοιμασίας και το αναλυτικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΠΟ Άρη Χολαργού έχει ως εξής:

«Μέσω του “μένουμε… Χολαργό!”, η διοίκηση του ΑΠΟ Άρη Χολαργού καλωσορίζει το νέο τεχνικό του συλλόγου, Γιάννη Χερίδη, και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».