Ψήφισμα για το θάνατο του Βύρωνα Βελισσαρούλη


Στην έκδοση ψηφίσματος προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού, με έκτακτη συνεδρίασή του την Παρασκευή (12/8), ύστερα από το θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Παπάγου, Στρατηγού Βύρωνα Βελισσαρούλη.

Αναλυτικά, το ψήφισμα έχει ως εξής:


ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Χολαργός,  12 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του τ. Δημοτικού Συμβούλου του πρώην Δήμου Παπάγου, Στρατηγού Βύρωνος Βελισσαρούλη

Στο Χολαργό σήμερα, 12.08.2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού συνήλθε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Χολαργού, ύστερα από την με αριθμό πρωτ. 19732/12.08.2016, πρόσκληση του Προέδρου του, που επιδόθηκε και δημοσιεύθηκε νόμιμα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87).

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι ο τέως Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Παπάγου, Στρατηγός Βύρων Βελισσαρούλης, απεβίωσε την Παρασκευή 12η  Αυγούστου 2016 και αναφέρθηκε στην προσφορά του εκλιπόντος στον πρώην Δήμο Παπάγου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος εξήρε την προσωπικότητα και την προσφορά των πολύτιμων υπηρεσιών του εκλιπόντος, ο οποίος υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Παπάγου, τη Δημοτική περίοδο 1987-1990, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση, συμβάλλοντας στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών. O Δήμαρχος εξέφρασε για την απώλεια του τέως Δημοτικού Συμβούλου τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Με το ίδιο πνεύμα μίλησαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, δηλώνοντας εν σώματι ότι το έργο του θα παραμείνει πρότυπο μίμησης για τους νεωτέρους.

Στη συνέχεια, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμ-βουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εν σώματι στην κηδεία.

3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος.

4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού
Ηλίας Αποστολόπουλος

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού
Δημήτριος Οικονόμου