ΤΙΓΚΑΣ: «Καθαριότητα πότε θα έχουμε;»


Ανακοίνωση αναφορικά με την καθαριότητα σε Χολαργό και Παπάγου εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κανονισμό Καθαριότητας έχουμε.

Καθαριότητα πότε θα έχουμε;

Οι εικόνες δεν χρειάζονται σχολιασμό. Τα σκουπίδια είναι πολλών ημερών, οι κάδοι έχουν ξεχειλίσει, τα ξεραμένα κλαδιά έχουν γίνει φωλιά τρωκτικών και εντόμων και    έχουν    φράξει    τις    αποχετεύσεις
όμβριων. Οι πεζοί, ανάμεσά τους και άτομα μειωμένης κινητικότητας και μητέρες με καροτσάκια, αναγκαστικά θα κατεβούν στο οδόστρωμα.

Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί στις 24 Οκτωβρίου, λίγες ημέρες μετά την αποστολή, σε όλους τους δημότες, των πολυτελών εντύπων του νέου κανονισμού καθαριότητας. Όπως σημειώνει ο ίδιος ο Δήμαρχος στα ακριβά έντυπα, «προχωρούμε σε μια σειρά από αλλαγές στον τομέα της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων, οι οποίες θα αναβαθμίσουν και θα βελτιώσουν την εικόνα της πόλης μας…..Με τη συνεργασία όλων μας η ζωή στο Δήμο μας θα γίνεται κάθε μέρα καλλίτερη…. Όπως θέλουμε και όπως αξίζουμε να είναι».

Δυστυχώς για τον Δήμαρχο, στην πολιτική  συνεπώς και στην αυτοδιοίκηση μετράει το αποτέλεσμα και όχι η επιθυμία.

Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης, θέλουμε για μια ακόμη φορά να δηλώσουμε δημόσια ότι θα συνεχίσουμε να  εκδίδουμε Δελτία Τύπου, με όποια συχνότητα εκτιμούμε ότι απαιτείται, προκειμένου να ενημερώνουμε τους συνδημότες μας που σεβόμαστε απόλυτα  και πάντα ΜΟΝΟ με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ. Αυτές όμως οι εικόνες δεν μας αξίζουν, κάντε κάτι.