Έκοψε τη βασιλόπιτα ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού (pics)


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Παρασκευή (27/1) ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχιακού Μεγάρου. Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν ο Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, Αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος           και            ο
συνεφημέριός του, Αρχιμανδρίτης Ευγένιος Κονταρίνης. Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που με ζήλο ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους και αγωνίζονται καθημερινά παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής μας.

Επίσης, ανέφερε πως ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού είναι υποδειγματικός Δήμος, τόσο στον τομέα εξυπηρέτησης των πολιτών, όσο και στην ορθή και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του, κάτι το οποίο οφείλεται κυρίως στο προσωπικό. Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για τις προσπάθειες που καταβάλουν με σκοπό την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας, καθώς και όλους τους εθελοντές για το εξαιρετικό έργο που προσφέρουν. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Γιάννης Ανδριτσάκης, ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά με υγεία σε όλους και επεσήμανε την καλή συνεργασία των εργαζομένων με τη Δημοτική Αρχή.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Βασίλης Ξύδης, ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού, Χαράλαμπος Σκούρτης, οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων Χολαργού και Παπάγου, κ.κ. Τσαγιάννης και Τσανακτσής, οι Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, κ.κ. Ζήκας, Φασούλη και Ρεμούνδος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ.Τσοχαλής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Αθανασάκου-Μουντάκη, Ρουφογάλη, Σουρανή, Τσικρικώνη και Τσουροπλής, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, κα Γκούμα, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, κα Δημάκου, η Πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ, κα Βεντουζά, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, κ. Τράκας, ο Πρόεδρος της Α’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Πετράκης, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι, κα Αρβανίτη, κ. Αυγουρόπουλος, κ. Βαλυράκης, κα Νικάκη και κα Παρίση, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Δημητριάδου, Σιαμάνης, Σκουτέρης, Χατζής, Γεωργακοπούλου, Κουτάκης, Στάππας και Τούτουζας, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, κ. Ντριβαλάς, ο Επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ, κ. Παγώνης, η Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, κα Κονταξή, διευθυντές σχολείων, εκπρόσωποι των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας και άλλων φορέων.