Νέα Προεδρία για τον Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα


Μετά το Σύλλογο Θεσσαλών Παπάγου & Βορείων Προαστίων και την Ένωση Επιστημόνων Χολαργού – Παπάγου «Ο Τίμιος Σταυρός», ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας ανέλαβε στις 8 Ιανουαρίου 2017 την Προεδρία και του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών Χολαργού (Β. Μελά 1). Ο Παπαγιώτης Δημοτικός Σύμβουλος, αρχηγός της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, συνεχίζει να δραστηριοποιείται σε ποικίλους τομείς της τοπικής καθημερινότητας, δείχνοντας έτσι ενεργός και καθ’  όλα  παρεμβατικός,  με
απώτερο σκοπό μια νέα διεκδίκηση του δημαρχικού θώκου το Μάιο του 2019.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου έχει ως εξής:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμΕΑ
B. Mελά 1–15562–Χολαργός

Δελτίο Τύπου

16 Φεβ.2017

Συγκρότηση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Έγινε,  στις 8 Ιανουαρίου 2017,  η Γενική Συνέλευση και η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ. Την ίδια μέρα συγκροτήθηκε το  ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από τους:

Πρόεδρο: Κωνσταντίνο – Πολυχρόνη Τίγκα
Αντιπρόεδρο: Νικόλαο Κοντομίχο
Γενικό Γραμματέα: Ευάγγελο Καζάζη
Ταμία: Παναγιώτη Καλαμπόκη
Μέλος: Κωνσταντίνο Εμμανουήλ
Μέλος: Δημήτριο Ζαφείρη
Μέλος: Δημήτριο Σελεμέκο
Μέλος: Λεωνίδα Τζίμα
Μέλος: Θεόδωρο Χατζηδάκη

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ανανεωθέντος Διοικητικού Συμβουλίου, δήλωσαν ότι θα κάνουν τα πάντα για την μεγιστοποίηση των ήδη πολύ υψηλού επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών του Συνδέσμου που αποτελεί ένα εκ των καλλιτέρων «Κέντρων Διημέρευσης» της Αττικής.

Ο Πρόεδρος
Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας