ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ: «Ο Δήμαρχος θα πλήρωνε την πίτα εάν του το είχαμε ζητήσει»


Στο πλευρό του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου, τάσσεται μέσω προσωπικής της επιστολής η Αντιπρόεδρος της Μικτής Χορωδίας του Δήμου, Ελπίς Ζαχαράτου. Η κ. Ζαχαράτου, απαντώντας ουσιαστικά στον Κώστα Τίγκα και τα όσα εκείνος ανέφερε σχετικά    με    την     οικονομική
συνδρομή των μελών της χορωδίας για την αγορά της βασιλόπιτας του 2017, τονίζει πως ο Δήμαρχος, σύμφωνα με λεγόμενά του, θα πλήρωνε ευχαρίστως ο ίδιος την πίτα, εφόσον κάτι τέτοιο του είχε ζητηθεί από τους χορωδούς.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η Αντιπρόεδρος της Μικτής Χορωδίας έχουν ως εξής:

Απάντηση στην ανακοίνωση του κ. Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα σχετικά με την πίτα της χορωδίας.

Χολαργός 13/02/2017

Η Μικτή Χορωδία Δήμου Παπάγου-Χολαργού, έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου Κ. Ηλία Αποστολόπουλου, ή οποία αποδεικνύεται έμπρακτα με την καταβολή των παγίων της καλής λειτουργίας της χορωδίας, τα οποία ανέρχονται σε 20.000 ευρώ και πλέον, ετησίως, καθώς επίσης και στις έκτακτες δαπάνες μεταφοράς των χορωδών, για τη  συμμετοχή της χορωδίας σε εκδηλώσεις εκτός του δήμου μας.   Όσον αφορά  στην πίτα της χορωδίας, έχει επικρατήσει εθιμοτυπικά  η καταβολή  δύο ευρώ από κάθε μέλος,  για την αγορά της. Μάλιστα την ημέρα της κοπής της πίτας, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 , ό κύριος Δήμαρχος είπε, ότι ευχαρίστως θα πλήρωνε την πίτα, αν του το είχαμε ζητήσει.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας
Μετά τιμής
Η Αντιπρόεδρος της Μικτής Χορωδίας Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Ζαχαράτου Ελπίς