«Αργυρή» στα Τρίκαλα η Ρέα Θεοφιλίδου! (pics)


Με ένα αργυρό μετάλλιο, μία πέμπτη ομαδική νίκη και πλασαρίσματα με βελτίωση των ατομικών επιδόσεων όλων των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Χολαργού, έκλεισε στις 5 Μαρτίου η χειμερινή περίοδος στα Τρίκαλα, με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος. Η Ρέα Θεοφιλίδου, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στα 3.000 μ., ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ανάμεσα               σε               86
κορασίδες. Στην κατηγορία των εφήβων, ο Γιώργος Μούκας, που ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό και μία ίωση τις τελευταίες 15 ημέρες, τερμάτισε στην 21η θέση στα 6.000 μ.

Στα 10.000 μ., στην κατηγορία των ανδρών, είχαμε την επανεμφάνιση, μετά από χρόνια, του Γρηγόρη Βουτσινά, ο οποίος κατέκτησε την 38η θέση και του Μιχάλη Περράκη, που βελτίωσε αρκετά την επίδοσή του τερματίζοντας στην 59η θέση.

Τέλος, στην κατηγορία των γυναικών, μεγάλη βελτίωσηείχαμε στις επιδόσεις των αθλητριών μας που πάλεψαν μέχρι τα τελευταία μέτρα για την κατάκτηση ενός ομαδικού μεταλλίου, το οποίο χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά: 25η θέση για τη Σταυρούλα Σπανούδη, 29η για την Ευαγγελία Δελή, 38η για την Τερέζα Βάγγερ και 41η για τη Φλώρα Μπουσίου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!