Γενική συνέλευση με Γρηγόριο Ε’ για την Ένωση Επιστημόνων


Τη γενική της συνέλευση, μαζί με τον απολογισμό του 2016, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 η Ένωση Επιστημόνων Χολαργού-Παπάγου «Ο Τίμιος Σταυρός». Στην εκδήλωση ξεχώρισε η ομιλία του προϊσταμένου του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού, Αρχιμανδρίτη Συμεών  Καλοπαναγιώτη,   με
θέμα «Ο Άγιος Γρηγόριος ο Ε’ – Κατηγορίες και αναιρέσεις».

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου της Ένωσης:

ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ
«Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»
Αναστάσεως 38Α και Κλειούς 15561 Χολαργός
E-MAIL   en.ephol.pap@gmail.com
Τηλ. 210-6537146 6945-803334

Δελτίο Τύπου

«Ο Άγιος Γρηγόριος Ε΄», Υπέροχο Θέμα

Μοναδική Παρουσίαση από τον π.Συμεών

και Γενική Συνέλευση 2017

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στις 20 Μαρτίου 2017  εκδήλωση με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Συμεών Καλοπαναγιώτη Προϊστάμενο Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού και θέμα «Ο Άγιος Γρηγόριος ο Ε΄- Κατηγορίες και Αναιρέσεις». Επίσης έγινε η ετήσια Γενική Συνέλευση και ο Απολογισμός του 2016.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος  Αρχιμανδρίτης π. Αρίσταρχος Γκρέκας, οι πρ. Αντιδήμαρχοι κκ. Γκοτσόπουλος Ανδρέας και Παντελεάκος Μιχάλης, οι πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Ρίζος Λουκάς και Γκλεζάκος Θεόδωρος.

Αρχικά έγινε η Γενική Συνέλευση και ο Διοικητικός Απολογισμός που περιστράφηκε στην «Κίνηση Αγάπης και Αλληλεγγύης» που αποτελεί τη βασική και διαρκή μας προσπάθεια στην Ένωση Επιστημόνων τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Μια προσπάθεια με την οποία ενισχύονται με ρούχα και τρόφιμα οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών ο οποίος παρουσίασε με τρόπο μοναδικό, άγνωστα σε πολλούς από εμάς στοιχεία για τον Εθνομάρτυρα Άγιο Γρηγόριο Ε΄.   Η παρουσίαση ήταν συγκλονιστική και κυριολεκτικά μάγευσε τους παριστάμενους. Του αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μας, προς όλους όσους  παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας αυτή. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για την πρόοδο της Ένωσης Επιστημόνων, όσο εσείς  με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας μας δείχνετε ότι μας θέλετε.

Περιμένουμε την υποστήριξή σας με τρόφιμα για την ενίσχυση της «Κίνησης Αγάπης και Αλληλεγγύης». Θυμίζουμε ότι ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους

Χολαργός, 23 Μαρτίου 2017

Ο Πρόεδρος
Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας