Ενημέρωσε για τη χωματερή ο Κώστας Τίγκας


Από το Δημοτικό Σύμβουλο Παπάγου-Χολαργού και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα, ενημερώθηκαν την Τετάρτη (17/5) οι δημότες αναφορικά με το θέμα της χωματερής του Υμηττού, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου. Το
σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση έχει ως εξής:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δελτίο Τύπου 23

22  Μαΐου 2017

Απόλυτα πετυχημένη
η 1η Ενημέρωση των Συνδημοτών μας για τη
ΧΩΜΑΤΕΡΗ(ΣΜΑ-ΣΜΑΥ-ΚΟΜΠΟΣΤ.)

Έγινε με απόλυτη επιτυχία και  πολύ μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας,  την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (ΠΟ.ΚΕ.ΠΑ),  η ενημέρωση των συμπολιτών μας για το επιχειρούμενο από το Δήμαρχο «Περιβαλλοντικό έγκλημα».

Στην ενημέρωση αυτή παρουσιάσθηκε από τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης(Μείζων Μειοψηφία του Δήμου μας) Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα η πραγματική εικόνα του θέματος όπως αυτή διαμορφώθηκε από τις βεβιασμένες και άκρως επικίνδυνες αποφάσεις του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής.

Ερωτήματα που τέθηκαν και που από ημέρες παραμένουν αναπάντητα είναι πολλά. Δυστυχώς ο Δήμαρχος τα αγνοεί προκλητικά. Αν νομίζει όμως  ότι αγνοεί την παράταξή μας κάνει λάθος. Τους δημότες μας αγνοεί. Ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα είναι:

•           Γιατί βιάσθηκε ο Δήμαρχος να κάνει ένα επικίνδυνο βήμα χωρίς να έχει τεκμηριωμένη «ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ»; Ποια είναι η επιστημονική άποψη; Δεν μας  λέει τίποτε ότι  προγραμματίζει τη μελέτη για το 2017. Έπρεπε να την είχε κάνει ΧΘΕΣ, ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

•           Γιατί  αγνόησε την ενημέρωση των συνδημοτών μας;  Γιατί δεν ενημέρωσε τον κόσμο από πέρυσι πριν υπογράψει με τους άλλους Δήμους; Γιατί; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ;

•           ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ τελικά ο Δήμαρχος για το Μητροπολιτικό Πάρκο ΓΟΥΔΗ;  Η  δημιουργία ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ λίγο πιο πάνω στου Παπάγου, πλήττει θανάσιμα  τόσο το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ όσο και τον ΥΜΗΤΤΟ.

•           Μήπως τα παραπάνω αλλά και η προκλητική αδράνεια που επιδεικνύει ο Δήμαρχος στο θέμα του γηπέδου-αφού ούτε μια ανακοίνωση δεν θέλησε να βγάλει – για να δημοσιοποιήσει πως σκέφτεται να ενεργήσει, δείχνουν την απαξίωσή του για τον Παπάγου;

Δυστυχώς ο Δήμαρχος με τη στάση του εξυπηρετεί μόνο αυτούς που επιβουλεύονται τον Παπάγου.

Αναρωτιόμαστε τελικά ενδιαφέρεσθε για κάτι για τους Δημότες και το Δήμο μας;

Οι δημότες ανησυχούν και ανησυχούν πολύ και δηλώνουν ότι:

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ – ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ  ΠΙΣΩ « Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ»

Συνεχίζουμε, συνεχίζουμε μαζί με το δημότη….