Λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του Οδηγισμού


Με αφορμή τη συμπλήρωση των 85 χρόνων προσφοράς στον τόπο, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην ενίσχυση των δράσεων του Σωματείου. Είναι μια ευκαιρία όλοι να υπενθυμίσουμε στον τόπο μας, σε φίλους, σε συνεργάτες  και  σε  άλλους,  το
έργο, τους σκοπούς και τα ιδεώδη του Οδηγικού παιδαγωγικού προγράμματος ζητώντας τους έμπρακτα να προσφέρουν με την ενίσχυσή τους το αναγκαίο παρά ποτέ οικονομικό εφαλτήριο για να συνεχισθεί επιτυχημένα η πορεία του. Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών και νέων εφήβων. Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη σε αρχές και αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας. Πολύτιμοι συνεργάτες, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία Citroen, ο Ταξιδιωτικός Όμιλος Ζορπίδης, η Εταιρεία Παροχής Ασφαλιστικών και Χρηματοδοτικών Προϊόντων Mega Brokers, o Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, έχουν εξασφαλίσει πολύτιμα δώρα για τους συμμετέχοντες. Τα δώρα για τους νικητές είναι:
  • 1ος Λαχνός: Αυτοκίνητο μάρκας Citroen, C3. Αυτοκίνητο του 2017. Ασφάλεια του αυτοκινήτου για 6 μήνες και oδική βοήθεια.
  • 2ος Λαχνός: 4ήμερο Ταξίδι στη Ρώμη, για 2 άτομα (αεροπορικά και διαμονή).
  • 3ος Λαχνός: Κινητό τηλέφωνο iPhone 7 της Apple.
  • 4ος Λαχνός: Τηλεόραση Smart TV 48’ SONY.
  • 5ος Λαχνός: Παιχνιδομηχανή PlayStation 4, με 3 μήνες δωρεάν χρήση.
  • 6ος Λαχνός: 3ήμερο Ταξίδι στη Σαντορίνη, για 2 άτομα το μήνα Σεπτέμβριο (Αεροπορικά εισιτήρια και Διαμονή).

Λαχνοί διατίθεναι από τα Κεντρικά Γραφεία του ΣΕΟ και από όλα τα Τοπικά Τμήματα του ΣΕΟ (Ιωνίας 4, Παπάγου). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λαχειοφόρο αγορά, τα δώρα και τα σημεία διάθεσης μπορείτε να καλείτε στο 2103235794.