Πόρτα ΚΑΙ από Φάμελλο στους «προστάτες» του Γουδή


Οι 120 συμπολίτες μας που έγιναν 60 και σε λίγο δεν θα γεμίζουν ούτε ταξί και οι οποίοι για τους δικούς τους, αβάσιμους ως επί το πλείστον, λόγους αντιτίθενται στην κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Γουδή, συναντήθηκαν την Πέμπτη      (11/5)       με       τον
Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, προκειμένου να του εκθέσουν δια ζώσης τις ενστάσεις τους για το όλο πρότζεκτ.

Μετά τον Πρωθυπουργό, το Δήμαρχο Αθηναίων, τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και τους χιλιάδες υποστηρικτές του έργου, οι… πολέμιοι του νέου γηπέδου, με την επωνυμία «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στου Γουδή», έφαγαν… πόρτα ΚΑΙ από τον αρμόδιο Υπουργό, με τον κ. Φάμελλο να παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ της κατασκευής του νέου «σπιτιού» του «τριφυλλιού» στο χώρο του σημερινού φυτωρίου του Δήμου Αθηναίων.

Μάλιστα, ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος εμπλέκεται άμεσα στην υπόθεση του γηπέδου στου Γουδή, εμφανίστηκε βέβαιος για την υλοποίηση του όλου πρότζεκτ, προσθέτοντας πως πολύ σύντομα θα καταλήξει σε συγκεκριμένες θέσεις, συνδέοντας την κατασκευή του γηπέδου με το συνολικό σχέδιο παρεμβάσεων του έργου «Νέα Αθήνα».