Φουλ επίθεση των γονιών στον Ηλία Αποστολόπουλο


Για προσπάθεια φίμωσής τους, μέσω σχετικών πιέσεων προς τη διοίκηση του ΑΣ Παπάγου, κατηγορούν το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού οι γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών του συλλόγου, ύστερα από την πρόσφατη αναφορά του «μένουμε… Χολαργό!» για τη δημόσια κατακραυγή για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της οδού Κύπρου.

Η κόντρα μεταξύ των γονιών των νεαρών ποδοσφαιριστών του ΑΣ Παπάγου και του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου, καλά κρατεί. Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Γηπέδου της οδού Κύπρου.

Η τελευταία αναφορά του «μένουμε… Χολαργό!»στο θέμα, μάλιστα, ξεσήκωσε όπως φαίνεται αλυσιδωτές αντιδράσεις, τόσο από την πλευρά των γονιών και δημοτών Παπάγου-Χολαργού, όσο και από τον ίδιο το Δήμαρχο.

Σε επιστολή που δέχτηκε το «μένουμε… Χολαργό!» την Παρασκευή (2/6), ο Απόστολος Χαλιμάς, ένας εκ των γονέων, απευθύνεται μέσω του blog όλων των Χολαργιωτών και Παπαγιωτών στον Ηλία Αποστολόπουλο, κατηγορώντας ευθέως το Δήμαρχο για προσπάθεια φίμωσης του ίδιου και των υπολοίπων αντιδρώντων γονέων, μέσω σχετικών πιέσεων προς τη διοίκηση του ΑΣΠ. Πιέσεις που ασκήθηκαν αμέσως μετά τη δημοσίευση του «μένουμε… Χολαργό!» της 29ης Μαΐου 2017.

Παράλληλα, ο κ. Χαλιμάς προσκαλεί τον Ηλία Αποστολόπουλο στο χώρο του γηπέδου, προκειμένου ο τελευταίος να δώσει στους γονείς τις δικές του εξηγήσεις για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί, ώστε να δοθεί μια οριστική λύση στο θέμα του χωμάτινου αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά, στην επιστολή του ο Απόστολος Χαλιμάς αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Παπάγου-Χολαργού, όταν οι δημότες γράφουν κάτι που σας ενοχλεί, καλό είναι να μην παίρνετε τηλέφωνο τον Πρόεδρο του συλλόγου για να μας μαζέψει. Αντρίκια και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους εμάς που σας ψηφίσαμε αλλά και πληρώνουμε τα ιδιαίτερα υψηλά δημοτικά τέλη, να έρθετε ένα απόγευμα και να μας εξηγήσετε τι έχετε κάνει έως σήμερα για το γήπεδο. Ο ΑΣ Παπάγου δεν είναι το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά οι γονείς και τα παιδιά τους. Σε αυτούς οφείλετε εξηγήσεις. Ελάτε ένα απόγευμα, μην κρύβεστε, δεν πρόκειται να σας λερώσει η σκόνη του γηπέδου, θα το έχουμε βρέξει!».