Για να τα λέμε όλα… (pics)


Την ώρα που σχεδόν ολόκληρο το λεκανοπέδιο έχει βουλιάξει στα σκουπίδια, τόσο λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των δημοτικών υπαλλήλων, όσο και λόγω της γενικότερης παιδείας όλων μας, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού παραμένει ένας από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού Δήμους που διαφέρει.

Όχι ότι δεν τα λέμε όλα εδώ στο «μένουμε… Χολαργό!», αλλά το συγκεκριμένο γεγονός δεν γίνεται να μην το εκθειάσουμε. Την ώρα που σχεδόν ολόκληρο το λεκανοπέδιο έχει βουλιάξει στα σκουπίδια, τόσο λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των δημοτικών υπαλλήλων, όσο και λόγω της γενικότερης παιδείας όλων μας, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού παραμένει ένας από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού Δήμους που διαφέρει.

Η αποκομιδή των απορριμμάτων σε Χολαργό και Παπάγου, με μοναδική εξαίρεση την Κυριακή (25/6), δεν έχει σταματήσει παρά τις κλιμακούμενες απεργιακές κινητοποιήσεις, κάτι που αναμφίβολα πιστώνεται τόσο στο Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Θανάση Αυγουρόπουλο, όσο και στους ίδιους τους εργαζόμενους.

Οι αποκλειστικές εικόνες από διάφορες γειτονιές της πρωτεύουσας που εξασφάλισε για εσάς  το «μένουμε… Χολαργό!», μιλούν από μόνες τους…

Νέα Ερυθραία
Κηφισιά
Μαρούσι
Χαλάνδρι
Αγία Παρασκευή
Σεπόλια
Κερατσίνι
Πέραμα
Χολαργός
Χολαργός