Ο Γιώργος Λεκάκης στο Χολαργό


Το νέο του βιβλίο με τίτλο «Η άγνωστη Μικρά Ασία» παρουσιάζει την Τετάρτη (28/6) στο «Λείριον» (Σαρανταπόρου 25) ο συγγραφέας και λαογράφος, Γιώργος Λεκάκης.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, το «Λείριον» (Σαρανταπόρου 25, Χολαργός) σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Η άγνωστη Μικρά Ασία», του Γιώργου Λεκάκη. Ένα ταξίδι σε μέρη που κάποτε η ελληνική ψυχή ζωγράφισε το κάλλος. Μια περιήγηση σε μνημεία που στέκονται ακόμα εκεί και μαρτυρούν Ιστορία.

Στο βιβλίο γίνεται αναφορά σε 11 «άγνωστες» αρχαίες ελληνικές πόλεις της Μικράς Ασίας. Πρόκειται για μια πολυτελή έγχρωμη έκδοση, 424 σελίδων, εκ των οποίων οι 158 είναι ένα έγχρωμο λεύκωμα με φωτογραφίες της επισκοπούμενης περιοχής. Η παρουσίαση θα γίνει στην αυλή του πολιτιστικού συλλόγου της πόλης μας, με ελεύθερη είσοδο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987129101.

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Γιώργος Λεκάκης (Μόναχο, 17 Αυγούστου 1964) είναι Έλληνας κοινωνιολόγος, λαογράφος, συγγραφέας και δημοσιογράφος. Είναι μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Μελέτης Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας (ΕΜΑΕΜ), του ΔΣ της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων (ΕΕΕΘ) και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδικήσεως των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Είναι επίσης στιχουργός, θεατρικός συγγραφέας και έχει κυκλοφορήσει τρεις ποιητικές συλλογές.