ΜΟΥΝΤΑΚΗ: «Συμμετέχω κι εγώ στη χαρά σας»


Διαβάστε το μήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας, Νεολαίας & Προώθησης της Απασχόλησης Παπάγου-Χολαργού, Μαρίας Μουντάκη-Αθανασάκου, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων.

«Νέα όνειρα.

Αγαπητοί μου απόφοιτοι,

Όταν άρχιζαν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είχα την ευκαιρία να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και να επιδιώξετε με πάθος την εκπλήρωση των ονείρων σας με την εισαγωγή σας στη Σχολή της αρεσκείας σας. Τώρα που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα συμμετέχω και εγώ στη χαρά σας.

Ένα ελπιδοφόρο και όμορφο ξεκίνημα για τη ζωή ανοίγεται μπροστά σας. Στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα θα αποκτήσετε γνώσεις και εφόδια που θα σας βοηθήσουν να βγείτε στον στίβο της  ζωής και να βελτιώσετε την κοινωνία μας.

Η πόλη μας, η χώρα μας, έχει ανάγκη από νέες και νέους με μόρφωση, ποιότητα και στόχους, που επιθυμούν  το υψηλότερο και καλύτερο τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Ανοίξτε λοιπόν τα φτερά σας και πετάξτε ψηλά, όσο πιο ψηλά μπορείτε. Μη φοβάστε τις δυσκολίες ακόμα και αν ο ουρανός μοιάζει γκρίζος και σκοτεινός, να θυμάστε ότι μετά το σκοτάδι υπάρχει ο ήλιος, το φως.

Μη λησμονείτε να ονειρεύεστε και να κυνηγάτε με πάθος τα όνειρά σας και τότε αυτά θα σας οδηγήσουν στο μονοπάτι της επιτυχίας.

Όσες και όσοι αυτή την περίοδο δεν τα καταφέρατε, να θυμάστε ότι η αποτυχία δεν είναι μοναδική, η επιτυχία δεν είναι οριστική. Αυτό που μετράει είναι να μην το βάζετε κάτω και να συνεχίσετε τις προσπάθειες. Πάντοτε υπάρχει η δεύτερη και η τρίτη ευκαιρία.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα σας προσπάθεια!

Μην ξεχνάτε να έχετε όνειρα και τότε θα πετύχετε τους στόχους σας.

Με εκτίμηση,

Μαρία Μουντάκη-Αθανασάκου
Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας
& Προώθησης της Απασχόλησης
Παπάγου-Χολαργού».