Γενικό κάλεσμα για εγγραφές στην Παιδική Χορωδία

Η Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 8 έως 17 ετών να συμμετάσχουν εντελώς δωρεάν στην Παιδική Χορωδία του Δήμου. Διαβάστε τους τρόπους εγγραφής.

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, επί 21 συναπτά έτη δραστηριοποιείται σε Χολαργό και Παπάγου, συμμετέχοντας σε πολλές καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αποσπώντας πάντα επαινετικά σχόλια.

Έχει, επίσης, εμφανιστεί στο πλευρό σημαντικών καλλιτεχνών, όπως ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Στέφανος Κορκολής κ.ά., ενώ έχει τραγουδήσει στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στη Βουλή των Ελλήνων, σε εκδηλώσεις του Προεδρικού Μεγάρου, του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής Παπάγου-Χολαργού, μέσα από την Παιδική Χορωδία, είναι να ενισχυθεί κάθε προσπάθεια πολιτιστικής και καλλιτεχνικής ανάπτυξης στο Δήμο.

Για το λόγο αυτό, η Δημοτική Αρχή προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 8 έως 17 ετών να συμμετάσχουν στην Παιδική Χορωδία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Τα μαθήματα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ στο ΩΔΕΙΟ «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣΚΑ», το οποίο έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση της χορωδίας, κάθε Παρασκευή 19:00-21:00, με την καλλιτεχνική και εκπαιδευτική εμπειρία του διδακτικού του προσωπικού.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς να συμπληρώσουν την «Αίτηση-Εκδήλωση Ενδιαφέροντος», την οποία θα βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (http://www.dpapxol.gov.gr/news/deltia-tipou/item/3464-paidiki-xorodia-dimou-papagou-xolargoy.html)και να την παραδώσουν ή αποστείλουν στο ΩΔΕΙΟ «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣΚΑ» (Βερσή 49, 15669 Παπάγου, τηλ. 2106527081, fax 2106529557). Επίσης, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, ισόγειο, κα Παυλοπούλου).