Νέο ξεκίνημα για την ακαδημία του ΟΦΧ!


Η ομάδα του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού, σε ένα νέο ξεκίνημα, με νέα άτομα στη διοίκηση αλλά και στο προπονητικό team, καλεί όλα τα παιδιά τα οποία ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις ή να ξεκινήσουν την ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία, να προσέλθουν στις προπονήσεις των αντίστοιχων τμημάτων που ανήκουν ηλικιακά.

Συγκεκριμένα, έχοντας:
  • Στο τιμόνι του νέου ΔΣ και της ομάδας, τον Κυριάκο Γεωργιάδη,
  • το προπονητικό δίδυμο Γεώργιο Φελλά & Σωτήρη Βλαχάκη, ως οργανωτές των αθλητικών & προπονητικών διαδικασιών, βάζοντας νέες βάσεις ποδοσφαιρικής αντίληψης σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας,
  • νέο πρόσωπο στη γραμματεία της ομάδας, την Κυριακή Ηρωδιάδου,
  • νέο υπεύθυνο Ακαδημίας τον Δημήτρη Κουτουνίδη,

ο ΟΦ Χολαργoύ ξεκινάει τη φετινή σεζόν (2017-2018) με νέα πρόσωπα και με υψηλούς στόχους, με συμμετοχές τμημάτων και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ αλλά και στο Soccerlink.

Μπορείτε να προσέρχεστε στα γραφεία της ομάδας, Ζακύνθου & Φανερωμένης στο Χολαργό, για την εγγραφή των αθλητών στα τμήματα της Ακαδημίας του ΟΦΧ, αλλά και να ενημερωθείτε για τη νέα σεζόν, καθημερινά 17:30-20:00.

Οι προπονητές του ΟΦ Χολαργού είναι πτυχιούχοι των ΤΕΦΑΑ και διαπιστευμένοι (κάτοχοι διπλωμάτων UEFA).

Το προπονητικό team, οι ώρες και οι ημέρες προπονήσεων των τμημάτων αλλά και οι ημέρες έναρξης των τμημάτων έχουν ανακοινωθεί στο site της ομάδας (http://www.holargosfc.com).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:
  • 6937554682 (Υπεύθυνος Ακαδημίας: Δημήτρης Κουτουνίδης).
  • 2106514734 (Γραμματεία Ακαδημίας, Κυριακή Ηρωδιάδου).