Έμαθαν… την ελπίδα στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού (pics)

Ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση «Μαθαίνω την ελπίδα» που είχε ως σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Με μεγάλη επιτυχία, όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου, ολοκληρώθηκε η δράση της κοινωνικής υπηρεσίας «Μαθαίνω την ελπίδα», μια πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Προώθησης της Ισότητας των Φύλων & Εθελοντισμού Παπάγου-Χολαργού, Βίκυς Νικάκη, με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η συγκινητική συμμετοχή όλων σχεδόν των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων καθώς και των διευθυντών των Δημοτικών και Γυμνασίων σχολείων του Δήμου μας, αλλά και η αγάπη από τους μαθητές, που προσέφεραν καινούργια και ποιοτικά σχολικά είδη, δίδαξαν για άλλη μια φορά την ελπίδα.

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος, Βίκυ Νικάκη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα, αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου, έδωσαν στους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και στους διευθυντές των σχολείων συμβολικά δώρα ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της ανταπόκρισής τους στη δράση. Από την πλευρά του, το προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας διένειμε στους δικαιούχους τα πράγματα, χαρίζοντας πολλά χαμόγελα.