Βόλτα με καροτσάκι. Μια μοναδική… περιπέτεια! (pics)

Μία ακόμη καταγγελία από γονέα κάτοικο του Χολαργού για τη θλιβερή κατάσταση των πεζοδρομίων της πόλης.

Για το… πονεμένο θέμα των πεζοδρομίων του Χολαργού (και όχι μόνο) το «μένουμε… Χολαργό!» έχει κάνει κατά το παρελθόν τα πιο εμπεριστατωμένα (φωτο)ρεπορτάζ. Για να μην το πολυκουράζουμε, τα πράγματα είναι πάρα μα πάρα πολύ απλά. Όσο η Δημοτική Αρχή δεν τοποθετεί σιδερένια, τσιμεντένια ή οποιουδήποτε άλλου υλικού εμπόδια στις άκρες των πεζοδρομίων, τόσο αυτά θα βρίσκονται μονίμως καβαλημένα από παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανές.

Το θέμα της στάθμευσης στο Χολαργό (και στην κάτω ζώνη του Παπάγου) έχει ξεφύγει για τα καλά και ολοένα και περισσότερα πεζοδρόμια θα μετατρέπονται πλέον σε… οχηματοδρόμια. Ασφαλώς και η άναρχη φύτευση πρασίνου σε κάθε πεζοδρόμιο δυσκολεύει έως εμποδίζει τη χρησιμότητά του, το θέμα ωστόσο με τα αυτοκίνητα είναι το πιο σοβαρό και καμία Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα δεν έχει επιληφθεί σοβαρά για την εξεύρεση λύσεων.

Το «μένουμε… Χολαργό!», το Μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας όλων των Χολαργιωτών, έγινε και την Πέμπτη (19/10) δέκτης παραπόνων από γονέα κάτοικο της περιοχής, με αφορμή μία… μετ’ εμποδίων βόλτα με παιδικό καροτσάκι. Από τις φωτογραφίες του κ. Σπύρου Πετρογιάννη γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ένας περίπατος στην πόλη είναι πιο εφικτός βαδίζοντας στο οδόστρωμα, παρά στο πεζοδρόμιο.

Και το ίδιο θα συνεχίσει να ισχύει όσο η Δημοτική Αρχή ποιεί την νήσσαν όταν κάποιος σταθμεύει όπου θέλει, όταν κάποιος μετακινεί τον κάδο απορριμμάτων όπου θέλει και γενικώς όταν όλοι μας κάνουμε… ό,τι μας γουστάρει.