Υπέρ του γηπέδου στου Γουδή και ο Δημήτρης Τούτουζας

Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε, για πρώτη φορά ανοιχτά, αναφορικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στου Γουδή, και ο Δημήτρης Τούτουζας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Κεχρή και ίσως ο μοναδικός σοβαρός υποψήφιος αντίπαλος του Ηλία Αποστολόπουλου για τη δημαρχία στις εκλογές του 2019, αν και ήταν γνωστό τοις πάσι πως τάσσεται υπέρ της προοπτικής ανέγερσης του νέου «πράσινου» σπιτιού στη γειτονιά μας, το απέδειξε και εμπράκτως την περασμένη Τετάρτη (4/10), στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Το «μένουμε… Χολαργό!» από τις 26 Σεπτεμβρίου 2017 σας είχε ενημερώσει για την ανάθεση από τη διοίκηση Αποστολόπουλου της υπηρεσίας γνωμοδότησης για τη νομιμότητα ή μη της χωροθέτησης γηπέδου εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή. Μιας γνωμοδότησης ύψους 6.200 ευρώ, η οποία τελικά ανατέθηκε την Τετάρτη (4/10) στο δικηγορικό γραφείο «Αλιβιζάτος Κιουσοπούλου & Συνεργάτες – Δικηγορική Εταιρεία».

Υπέρ της εν λόγω ανάθεσης ψήφισαν μόνο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης (Αρβανίτη, Σουρανή, Τσικρικώνη, Αυγουρόπουλος), με το Δημήτρη Τούτουζα να καταψηφίζει, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Υπενθυμίζουμε πως ανοιχτά υπέρ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στου Γουδή έχουν ταχθεί και οι Γιώργος Ανυφαντής (Ενεργοί Δημότες), Χάρης Κουγιουμτζόπουλος (8 Προτάσεις) και Ελένη Γεωργακοπούλου (Δίκτυο Πολιτών/ΣΥΡΙΖΑ).