ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Απαράδεκτη η ενέργεια του οδηγού, θα ελεγχθεί πειθαρχικά»


Διαβάστε την απάντηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Θανάση Αυγουρόπουλου, στην καταγγελία για την παράνομη στάθμευση δημοτικού οχήματος που έφερε την Τετάρτη (8/11) στη δημοσιότητα το «Μένουμε Χολαργό».

Ως απαράδεκτη χαρακτηρίζει την ενέργεια του δημοτικού υπαλλήλου που στάθμευσε την Τετάρτη (8/11) το υπηρεσιακό όχημα επάνω στη βοηθητική ράμπα πεζοδρομίου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Θανάσης Αυγουρόπουλος.

Σε απαντητική του επιστολή, ο κ. Αυγουρόπουλος ζητά μέσω του «Μένουμε Χολαργό», που έφερε την ίδια κιόλας ημέρα το θέμα στο φως της δημοσιότητας,συγγνώμη από όλους τους Χολαργιώτες, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, γνωστοποιώντας παράλληλα πως ο εν λόγω υπάλληλος θα ελεγχθεί πειθαρχικά.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του Θανάση Αυγουρόπουλου:


Σε ό,τι έχει σχέση με τη χθεσινή (8/11) σας ανάρτηση με τον παραπάνω τίτλο, σας ενημερώνω πως:

Στις 8/11 είχε δοθεί εντολή σε συγκεκριμένο υπάλληλο του Δήμου να μεταβεί στην οδό Αριστοφάνους για να παραλάβει ηλικιωμένη συνδημότισσά μας και να την μεταφέρει στο “ΙΑΣΩ GENERAL” για να πραγματοποιήσει αιμοκάθαρση.

Όταν πήγε στη συγκεκριμένη διεύθυνση έβρεχε και όπως μας ενημέρωσε ο υπάλληλος στην πολυκατοικία μπροστά δεν υπήρχε θέση για να σταθμεύσει και να παραλάβει την συνδημότισσά μας και για να μην καθυστερήσει υποχρεώθηκε να αφήσει το αυτοκίνητο στη διασταύρωση Ξανθίππου και Αριστοφάνους.

Αναμφισβήτητα η απόφασή του να σταθμεύσει το αυτοκίνητο επάνω στη βοηθητική ράμπα του πεζοδρομίου ήταν απαράδεκτη και γι’ αυτή του την πράξη θα ελεγχθεί πειθαρχικά.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου, ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης Οχημάτων του Δήμου, γι’ αυτή την ενέργεια του συγκεκριμένου υπαλλήλου ζητώ δημόσια συγνώμη.

Αθανάσιος Αυγουρόπουλος
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας,
Περιβάλλοντος και Πρασίνου
Παπάγου-Χολαργού».