Με 65 συμμετοχές το 1ο Ανοικτό Τουρνουά Γρήγορου Σκάκι του ΓΑΣΧ (pics)


Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 το 1ο Ανοικτό Τουρνουά Γρήγορου Σκάκι (rapid), που διοργάνωσε στην έδρα του (Αγαμέμνονος 4) το τμήμα Σκάκι του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού (ΓΑΣΧ).

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς αγωνίστηκαν συνολικά 65 σκακιστές, μεταξύ των οποίων αρκετά μεγάλα ονόματα του ελληνικού σκάκι αλλά και πολλά παιδιά.

Οι αθλητές χωρίστηκαν σε δύο ομίλους. Ο Α’ όμιλος είχε ανοικτή συμμετοχή, ενώ στο Β’ όμιλο αγωνίστηκαν παιδιά έως 14 ετών.

Νικητές στον Α’ όμιλο αναδείχθηκαν οι Νικολάου Γεώργιος, Παπασημακόπουλος Βασίλης και Δημητρίου Γεώργιος, ενώ στο Β’ όμιλο οι Μαντούβαλος Παναγιώτης, Κάσσιος Δημήτριος και Παπαδόπουλος Πρόδρομος.

Στην κατηγορία «κάτω των 16» πρώτευσε ο Μήτσης Γεώργιος και στην κατηγορία «σκακιστών με elo έως 1600» ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση οι Ψαθάκης Σάββας, Πλευράκης Ιωάννης, Ψαθάκης Ιωάννης και Φανουργάκης Κωνσταντίνος.

Η επιτυχία του πρώτου αυτού τουρνουά δημιουργεί προοπτικές για περισσότερες και ακόμα πιο δυνατές σκακιστικές διοργανώσεις από το ΓΑΣ Χολαργού στο μέλλον.

Οι άνθρωποι του συλλόγου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους τους αθλητές που τους τίμησαν με τη συμμετοχή τους και προς όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση.