Το «Τροφήον» του Χολαργού


Καλωσορίζουμε στην πόλη ένα παντοπωλείο αλλιώτικο από τ’ άλλα, με την υπογραφή του γνωστού Χολαργιώτη επιχειρηματία, Δημήτρη Αζακίδη.

«Τροφήον».

Ένα παντοπωλείο αλλιώτικο, ένα παντοπωλείο που σου θυμίζει μια βόλτα στο εξωτερικό. Όταν μπαίνεις, ταξιδεύεις μέσα σε υπέροχα αρώματα και γεύσεις, υπό τους ήχους της τζαζ μουσικής. Χαλαρώνεις και απολαμβάνεις ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Ο γνωστός Χολαργιώτης επιχειρηματίας, Δημήτρης Αζακίδης, με διευρυμένη γνώση των προϊόντων και όχι μόνο, πάντα πρόθυμος να σας βοηθήσει και να σας εξηγήσει το κάθε τι. Το καλύτερο είναι όταν φτάσεις στο ταμείο και συνειδητοποιήσεις ότι οι τιμές των προϊόντων είναι σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, πράγμα που σου δημιουργεί μεγάλη έκπληξη. Πώς γίνεται τόσο ποιοτικά προϊόντα να πωλούνται σε τόσο καλές τιμές!

Στο «Τροφήον» μπορείτε να βρείτε από ελαιόλαδο μαύρης και λευκής τρούφας, μέχρι γίγαντες Καστοριάς. Ελληνικά προϊόντα, αυστηρά και ποιοτικά ελεγμένα, που πληρούν όλα τα χαρακτηριστικά για κάθε γούστο. Χύμα προϊόντα σε σακιά, ζυμαρικά και τραχανάς από τη Ζαχάρω, μέλι από τη Φθιώτιδα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κορονέικο ψυχρής έκθλιψης με 0,3-0,5 οξύτητα, αυθεντικά χαρουποπαξίμαδα από την Κρήτη, εξαιρετικά προϊόντα Χίου, καραμανλίδικοι παστουρμάδες από τη Δράμα και πολλά πολλά άλλα, που σε γυρίζουν πίσω δεκαετίες ολόκληρες.

Με την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, σίγουρα μόνο κερδισμένοι θα βγείτε όταν επισκεφτείτε το «Τροφήον». Το «Τροφήον» θα το βρείτε στην οδό 17ης Νοεμβρίου 71.

Τηλ.: 2106560858
info@trofeion.gr