Συνεργασία του ΔΟΠΑΠ με Vodafone και Protergia


Για την εξοικονόμηση κεφαλαίου και τον περιορισμό των δαπανών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στις σχετικές ανακοινώσεις του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού.

Ακολουθούν τα Δελτία Τύπου που εξέδωσε ο ΔΟΠΑΠ:

Έναρξη συνεργασίας ΔΟΠΑΠ με τη Vodafone

Ο ΔΟΠΑΠ στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της παροχής βελτιωμένων υπηρεσιών του Οργανισμού προχώρησε σε συνεργασία με τον πάροχο σταθερής και κινητής τηλεφωνίας «Vodafone». Το χρηματικό ποσό που αναμένεται να εξοικονομηθεί από τη δράση αυτή ανέρχεται στα 5154 ευρώ το χρόνο, καθώς κινείται στο πνεύμα της εξοικονόμησης κεφαλαίου και περιορισμού των δαπανών.

Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Οικονόμου

Έναρξη συνεργασίας ΔΟΠΑΠ με Protergia

Ο ΔΟΠΑΠ προχώρησε σε συνεργασία με τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος «Protergia», για τις εγκαταστάσεις της οδού Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου. Πιο συγκεκριμένα η συνεργασία θα ξεκινήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου και αφορά το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Παπάγου (Πρώην ΕΑΚ), το Θερινό Κινηματογράφο Άρτεμις Παπάγου και το Κέντρο Νεότητος που στεγάζονται τα γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠ. Το χρηματικό ποσό που θα εξοικονομηθεί από τη δράση αυτή ανέρχεται στα 3.224 ευρώ το χρόνο.

Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Οικονόμου