Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής προς τους πεσόντες των Ιμίων


Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου και επικεφαλής του Αρχείου-Μουσείου Παλαιών Χαρτών και Χαρακτικών Αττικής, Μαρία Δημάκου, σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής προς τους πεσόντες στα Ίμια το 1996.

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια (Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος, Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός), στις 31 Ιανουαρίου του 1996, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, 22 χρόνια μετά, ύστερα από πρωτοβουλία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Μνημείο των Πεσόντων στα Ίμια, το οποίο βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου (Κορυτσάς 6), στις 11.00 το πρωί.

Τρεις ημέρες νωρίτερα, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, θα λάβει χώρα σχετική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού, στις 11.00 π.μ., με ομιλητές, μεταξύ άλλων, τον πρώην Υπουργό, Αργύρη Ντινόπουλο και το Στρατηγό, Ιωάννη Κρασσά.