Βαλυράκης και Παρίση νέοι εκπρόσωποι στο ΣΠΑΥ

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και η Πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ οι νέοι εκπρόσωποι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στο Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) ιδρύθηκε με σκοπό την προστασία του δάσους του Υμηττού από φυσικές και ανθρωπογενείς αιτίες.

Μέλη του αποτελούν οι Δήμοι Παπάγου-Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Κρωπίας και Παιανίας.

Η διοίκηση ασκείται από το Διοικητικό Συμβούλιο, που απαρτίζεται από εκλεγμένους Δημάρχους ή Δημοτικούς Συμβούλους, εκπροσώπους, με πληθυσμιακή αναλογία, όλων των Δήμων-Μελών.

Ως εκπρόσωποι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στο ΣΠΑΥ, με την υπ’ αριθμ. 226/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είχαν οριστεί ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος και η Αντιδήμαρχος, Βίκυ Νικάκη.

Στις 12 Ιανουαρίου 2018 οι Αποστολόπουλος-Νικάκη υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, με το Δημοτικό Συμβούλιο της 17ης Ιανουαρίου 2018 να τους αντικαθιστά ομόφωνα με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάση Βαλυράκη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής (ΔΟΚΜΕΠΑ), Χρύσα Παρίση.