Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (24/2) το 1ο Παιδικό Τουρνουά Γρήγορου Σκάκι (Rapid) που διοργάνωσε στο πολυλειτουργικό δημοτικό κτίριο της οδού Αγαμέμνονος 4 το τμήμα Σκάκι του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού (ΓΑΣΧ).
Έλαβαν μέρος 26 παιδιά, ηλικίας 6 έως 14 ετών, τα οποία αγωνίστηκαν σε έξι διαδοχικούς αγώνες, σε μια διαδικασία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον για περισσότερο από τρεις ώρες.
Όλα τα παιδιά έδειξαν διάθεση, γνώσεις, ταλέντο και κυρίως αγάπη για το σκάκι, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Βραβεύτηκαν με μετάλλια οι νικητές κάθε κατηγορίας, αξίζουν όμως συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους.
Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες παρόμοιες σκακιστικές διοργανώσεις από το ΓΑΣ Χολαργού, οπότε… κρατηθείτε σε επαφή!
Οι άνθρωποι του ΓΑΣΧ ευχαριστούν όλους τους γονείς και αθλητές που τους τίμησαν με τη συμμετοχή τους και όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση.


