Αγανάκτηση των πολιτών για το 416


Σταματημό δεν έχουν τα παράπονα και οι καταγγελίες των κατοίκων του Χολαργού και αναγνωστών του «Μένουμε Χολαργό» αναφορικά με τα αραιά δρομολόγια της γραμμής «Σταθμός Εθνική Άμυνα – Χολαργός» του ΟΑΣΑ.

Μια νέα επώνυμη καταγγελία κατέφθασε την Τρίτη (13/2) στο «Μένουμε Χολαργό», με θέμα το γνωστό στους περισσότερους πρόβλημα με το… εξαφανισμένο λεωφορείο 416 της περιοχής μας. Η αναμονή όπως καταγγέλλει κάτοικος του Άνω Χολαργού αγγίζει ακόμη και τα 50 (!) λεπτά, με την κατάσταση για όσους μετακινούνται με την αστική συγκοινωνία να έχει πλέον καταντήσει ανυπόφορη.

Συγκεκριμένα, η Σ. Α. αναφέρει:

«Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την σελίδα και το blog σας, κάνετε πραγματικά εξαιρετική δουλειά! Φαντάζομαι έχετε αναφερθεί και στο παρελθόν αλλά το επισημαίνω και εγώ καθώς η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Αναφέρομαι στο τοπικό μας λεωφορείο 416 το οποίο περνάει πραγματικά όποτε το θυμάται! Με καύσωνα και κρύο το περιμένουμε καρτερικά πολλές φορές και για 50’.

Θα μπορούσατε να κάνετε κάποια έκκληση στον Δήμο μήπως και συγκινηθούν; Ή έστω μια δημοσίευση από τους αγανακτισμένους κατοίκους του Άνω Χολαργού; Κάθε μέρα οι κάτοικοι επιτίθενται φραστικά στους οδηγούς παρόλο που και εκείνοι έχουν περιορισμένη δύναμη καθώς στην πραγματικότητα υπολείπεται ένα λεωφορείο επιπλέον. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!».