Ασφαλτοστρώνεται η πλατεία Φανερωμένης


Στο πλαίσιο του έργου «Διαμόρφωση και ανάπλαση ευρύτερης περιοχής πλατείας Φανερωμένης» | Τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 418

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο του έργου «Διαμόρφωση και ανάπλαση ευρύτερης περιοχής πλατείας Φανερωμένης», από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιούνται έργα ασφαλτόστρωσης πέριξ της πλατείας Φανερωμένης στο Χολαργό.

Λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης τροποποιείται για το παραπάνω χρονικό διάστημα το δρομολόγιο της λεωφορειακής γραμμής 418, ως εξής:

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΦΕΤΗΡΙΑ
Από Φανερωμένης δεξιά κυκλικά, πλατεία Κωστή Παλαμά, δεξιά Ουρανίας, συνέχεια κανονικά.

Από τη Δημοτική Αρχή ζητείται η κατανόηση των κατοίκων προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο ανάπλασης της πλατείας Φανερωμένης.

Από το «Μένουμε Χολαργό», πάλι, ζητείται ή μάλλον προτείνεται στο Δήμο η ασφαλτόστρωση να επεκταθεί και στο μικρό τμήμα της οδού Φανερωμένης μπροστά από το Σκλαβενίτη, δηλαδή από την πλατεία Φανερωμένης έως την οδό Ελ. Βενιζέλου, μια και στο εν λόγω οδικό τμήμα οι φθορές στο οδόστρωμα είναι αρκετές, σε αντίθεση με την υπόλοιπη οδό Φανερωμένης.